Met onze diensten ontzorgen we u. Zo houdt u tijd over voor andere zaken die ook belangrijk zijn.

Website design

Wij ontwerpen maatwerk websites die volledig aansluiten bij de huisstijl van de klant. In het ontwerp houden we functioneel rekening met doelstellingen. Zo leveren we niet alleen een mooie website, maar ook een functionele website.

Responsive websites

Al onze websites worden responsive ontwikkeld. Dit betekent dat dezelfde website goed te bekijken is op laptop, tablet en smartphone. Bijkomend voordeel is dat elke aanpassing die u maakt meteen op alle apparaten zichtbaar is.

Online strategie

Steeds vaker maken bedrijven gebruik van de strategische mogelijkheden via social media. Door uw website en social media goed op elkaar in te laten spelen kan er een beter rendement worden bereikt met bezoekers en doelstellingen.

Social media

Ook uw social media kanalen kunnen we helemaal in lijn brengen met uw huisstijl en de juiste beeldtaal. Het is belangrijk dat uw naam/merk overal herkenbaar is. Desgewenst registreren we voor u de accounts die u nodig heeft.

Domeinnaam en hosting

Naast het ontwerpen en ontwikkelen van uw website kunnen we deze ook hosten op onze eigen omgeving, of het nu een kleine of grotere website betreft. Zo heeft u alles op één plek, één aanspreekpunt.